• 1-800-88-1392
  • 15, MK, 15, Jalan Seladang, Alma, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

AROMATIK DAN KUAT

Teh Hi Top merupakan teh yang diperbuat daripada daun teh camelia sinensis daripada teh india. Ia mempunyai aromatik, segar dan rasa yang kuat dalam setiap cawan yang dibancuh. Anda juga boleh minum secara panas atau ais.

TEH CTC

Teh Hi Top dihasilkan melalui gulungan daun teh yang dikoyakkan dan dihancurkan bagi mengeluarkan rasa teh yang berbeza apabila anda membancuh air panas dan anda akan dapat melihat daun the ini terapung. Ini telah menjadikan Hi Top Tea sebagai teh yang sangat unik.

ANTIOKSIDAN

Teh Hi Top mempunyai antioksidan semulajadi yang membantu menawarkan manfaat kesihatan seperti kesihatan jantung yang lebih baik dan mengurangkan tekanan darah.

SEMULAJADI (tiada pewarna atau bahan tambahan)

Teh hitam Hi Top Tea akan menghasilkan warna merah – coklat yang menarik apabila ianya dipanas atau direndam ke dalam air panas dan ia juga tidak mempunyai pewarna/bahan tambahan yang lain.

KUALITI TINGGI

Teh Hi Top diperbuat daripada pokok teh yang telah dipilih dengan teliti, dipetik dan dituai untuk memastikan rasa yang berkualiti tinggi dapat dirasakan dalam bancuhan teh anda. Teh CTC telah dihasilkan dalam keadaan berkualiti tinggi di bawah ISO 9001, ISO 22000 & HACCP.

SUMBER MINERAL

Teh Hi Top memiliki sumber mineral yang baik secara semulajadi seperti Manganese, potassium dan fluoride Manganese adalah kunci untuk pertumbuhan tulang, potassium pula membantu jantung dan juga fluoride gigi.

Testimoni

Apa yang pengguna kami katakan mengenai Teh Hi Top

Aisyah

Tea Hi Top sedap and disukai oleh keluarga. Teh hi top memang sedap untuk bancuh tea kosong atau teh dengan susu, senang nak Tarik dan bancuh.

Diana

Teh yang sangat berkualiti tinggi dan mempunyai aroma yang menyegarkan selepas mendidihkan teh. Teh Hi Top sememangnya pilihan teh terbaik yang berkualiti tinggi dan kuat untuk semua yang menggemari teh yang sedap. Ianya adalah satu - satunya teh premium yang mesti di cuba.

Roslan

I have been using Hi Top Tea for few years to make masala tea. It gives very strong and tasty tea taste to make the masala tea. My whole family loves drinking and will always purchase it.

Noorhanita

Hampir bertahun - tahun keluarga saya sangat gemar dengan Teh Hi Top, terutamanya ibu saya kerana boleh bancuh dalam banyak cawan dan rasanya sangat sesuai dengan susu, chai untuk berehat pada waktu malam atau untuk sebarang majlis keluarga.

Sivagami

Saya telah diperkenalkan dengan Teh Hi Top semasa saya mencuba teh mereka di suatu acara. Teh tarik tersebut sangat sedap dan sejak dari itu saya terus membelinya. Teh Hi Top sememangnya pilihan utama saya untuk teh.